måndag 14 april 2014

Glossybox - Mars

Månadens glossybox har jag ju glömt bort att visa för er och den här månaden var den proppfull med produkter. Jag är väldigt nyfiken på att testa balsamet och schampot från matrix då jag hört mycket bra om deras produkter samt ögonkrämen Clarity. Det följde även med två produktprover en kräm från egyptian magic och ett doftprov från panos emporio.


Min box innehöll:
  • Fleur de Santé Clarity eye contour cream - Återfuktande ögonkräm som dämpar linjer runt ögonen. en fjäderlätt konstisens som innehåller en vårdande mix av sheasmör, olivolje-extrakt och e-vitamin.
  • Matrix biolage Colorlast shampoo 6 conditioner - Colorlast balanserar, skyddar och vårdar håret. Formulan är inspirerad av orkidéens egenskaper att behålla sin vackra färg över tid - glöm bleknande hårfärger.
  • Panos Emporio Deospray "goldflower" - Panos Emporios nya deospray gör premiär i glossybox innan den kommer ut på marknaden. Romantisk och elegant doft fylld av blomster och friska frukter.
  • Models own Nail Polish - Festligt och hållbart nagellack i en av vårens och sommarens trendfärger från brittiska märket models own.
  • Mitchell and Peach Body cream - Lyxig kroppskräm som mjukgör och ger näring till huden. honung, organisk kokos, vitamin B5 och sheasmör lämnar huden mjuk med en lätt ljuv doft.
Boxbetyg: ❤❤❤❤ 4/5

2 kommentarer: