måndag 17 mars 2014

Recension - Garnier Ansiktskräm

I Februariboxen fanns en ansiktskräm från Garnier som jag gillade väldigt mycket, den har en lätt formula så den känns inte så där fet men återfuktar ändå bra och jag som är en riktig torris nu på vinterhalvåret tycker att den fungerar utmärkt som dagkräm men jag behöver dock något fetare på natten. Det som är riktigt bra är att det finns flera olika krämer för att just du ska hitta rätt till din hudtyp. Ett stort plus är att den luktar riktigt fräscht och gott också så den här blir det nog att testa igen men kanske för en annan hudtyp.

Om produkten: Nordic Moisture Match är en ny generation skräddarsydda fuktighetscremer från Garnier som kan användas varje dag och tillför fukt i 24timmar. De är utvecklade för att verka tillsammans med din hud för att matcha hudens behov perfekt. det finns fyra olika krämer: Sensitive skin, Normal skin, Oily skin, Protect & Glow

Oily skin: Formulan med antioxiderande extrakt av grönt te gör din hud matt och hudtonen jämn samtidigt som den ger huden en omedelbar fräschhet som sitter i hela dagen.


Nordic moisture match - combination to oily skin kostar 79:- och finns att köpa HÄR

+ att det finns flera olika krämer för just din hudtyp
 - att det inte fanns en ren kräm för kombinationshy (som är en av de vanligaste hudtyperna)
❤❤❤❤ 4/5  

2 kommentarer:

  1. Jippie här kommer det en recension! Är så kul att läsa om! :)

    SvaraRadera